DutchEnglishGermanFrench

KOERIERSDIENSTEN

Pharmatransport

Het voor menselijk gebruik medische transport wordt gewaarborgd bij wet vastgestelde richtsnoeren van 5 November 2013 (GDP). RCSK biedt een service waarbij al deze richtsnoeren worden nageleefd onder strikte voorwaardes.

Waarom uw pharma bij ons in veilige handen is:

 • Strikte richtsnoeren leidend onder de GDP norm
 • GDP opgeleiden chauffeurs
 • Goed engels sprekende chauffeurs
 • 24/7 controle
 • Track & Trace system

Spoedservice/AOG service

Heeft u een zending wat met spoed naar plaats van bestemming moet worden gebracht. Met onze 365/24/7 service kunt u ons altijd bereiken.

Aircraft On Ground, dit is de term die wordt gebruikt als een vliegtuig met technische problemen aan de grond blijf staan. Het onderdeel wat wordt gemist waardoor het vliegtuig aan de grond blijft staan kan voor veel vertragingen zorgen. Met onze AOG service zorgen wij ervoor dat er zo min mogelijk vertraging worden opgelopen door snel een koerier te sturen of eventueel een On Board Courier om u nog sneller van dienst te kunnen zijn.

Koerier Schiphol

Heeft u een zending welke moet worden aangeleverd of uitgeslagen moet worden? Geen enkel probleem, onze chauffeurs hebben een ACN pas om u hiermee van dienst te kunnen zijn.

Met de ACN pas kunnen wij u ook ontzorgen met het begeleiden van wagens welke secured zijn zodat de afwikkeling van de papieren en het juist leveren van de goederen goed geregeld wordt. Na aflevering ontvangt u van ons een POD en eventuele foto’s van de goederen op de bestemming.

Dedicated transport

RCSK biedt een transportvorm aan waarbij één wagen wordt ingezet voor één specifiek transport. Er zitten dan geen andere zendingen bij voor andere bestemmingen. Het voordeel wat u hierdoor heeft is dat uw zending nog dezelfde dag op plaats van bestemming kan zijn. Het maakt niet uit of dit binnen Nederland of binnen Europa is. Door onze snelle inzet kan er binnen een half uur een koerier bij u op locatie zijn om de goederen op te halen.

TAPA Transport (TSR-1)

TAPA staat voor: Transported Asset Protection Assocation. In andere woorden, beveiligd transport. Met beveiligde transporten is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op een betrouwbare partner. RCSK voldoet aan het TAPA TSR-1 normering wat betekend dat er wordt voldaan aan de Truck Security Requirements. Wij leveren streng beveiligd vervoer van uw goederen op het hoogst mogelijke niveau, het niveau 1 voor verhoogde beveiliging. Hierdoor dragen wij bij aan het verminderen van mogelijk ladingsverlies. Wij zullen hier alles aan doen om er voor te zorgen dat de goederen met uiterste zorg en beveiliging worden vervoerd.

Elk transport wordt bij ons gezien als een groot risico onderweg. Er zijn altijd factoren op de weg welke invloed kunnen hebben op de veiligheid van uw goederen. Door voor RCSK te kiezen weet u dat er door ons alles aan wordt gedaan om uw goederen veilig op locatie aan te laten komen. We zorgen voor een veilig & duidelijk transport met onze chauffeurs die allemaal zijn opgeleid, gecertificeerd en gescreend om met uw hoogwaardige goederen onderweg te zijn.
Onze wagens worden 24/7 gemonitord en beschikken over een track & trace systeem zodat wij altijd weten waar uw vracht zich bevindt. Ook hebben ze een elektronische sloten met een alarm knop aan boord om te zorgen voor zo min mogelijk ladingverlies.

RCSK biedt u: 

 • Elektronische deursloten met alarm en seal
 • 24/7 bewaking
 • Track & Trace systeem
 • Opgeleide chauffeurs
 • Beste route bepaling
 • Snelle handelingen vanuit het team

White Glove Delivery

White Glove Delivery ofwel in huis levering; wordt gebruikt om de excellentie in service op de hoogst mogelijke norm uit te voeren. De White Glove Delivery methode wordt gebruikt voor het verzenden of ontvangen van producten die vanwege hun grootte, waarde of kwetsbaarheid meer aandacht nodig hebben dan reguliere zendingen.
RCSK biedt een allesomvattende dienst waarbij een gespecialiseerd team alle service verleent naar de wensen van de klant. Dit kan gaan van het leveren van de goederen in een kamer naar keuze of het verwijderen van ongewenste items.

Waarom kiezen voor een White Glove Delivery bij RCSK?

 • Hoogste service level
 • Opgeleid White Glove Delivery Team
 • Pakken de zending uit
 • Goederen worden op de juiste plaats gezet
 • Nemen het verpakkingsmateriaal mee terug
 • Goed Engelssprekende chauffeurs


Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!